منتديات المحبه
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات المحبه

كل ما هو جديد فى عالم الكبيوتر والانتر نت
 
البوابة*الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 {{ملف don }} المتجدد للآكلات المصرية للمبتدآت

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
احمد عبيدى
Admin
احمد عبيدى


المساهمات : 325
تاريخ التسجيل : 18/02/2008
العمر : 34
الموقع : https://elmhabe.yoo7.com/

{{ملف don }} المتجدد للآكلات المصرية للمبتدآت Empty
مُساهمةموضوع: {{ملف don }} المتجدد للآكلات المصرية للمبتدآت   {{ملف don }} المتجدد للآكلات المصرية للمبتدآت Icon_minitimeالخميس مايو 15, 2008 1:49 pm


البط

المقادير
عدد 3بصلات كبار
عدد 3 معالق كبيرة ارز
معلقة ملح صغيرة
ملعقة كبيرة كمون
نصف ملعقة صغيرة فلفل
2 ملعقة كبيرة سمن للحشو
سمن و زيت للتحمير
للتشويح _ فصين مستكة _فصين حبهان .
الطريقة:
نضع حلة على النار فيها ماء و بصلة مقطوعة نصين و ملح و كمون لحد ما يغلي
لعمل الحشوة:
نخلط البصل بعد تقطيعه بالسكينة تقطيع كبير والارز والملح و الفلفل والكمون و السمن و الكبدة والقنصة المتقطعة صغير و ندعكهم كويس بايدنا
نحشى البطة من الفتحة اللى تحت بالعرض بالخلطة بس ما املهاش قوى عشان الارز مايطلعش نى
اخيط الفتحة بعد الحشو بخيط و فتلة
نضع البطة في الحلة بعد ما غلي الماء لمدة ساعة او ساعة ونصف
و بتعرفى السوى لما تنغزيها بالسكينة ما تطلعش دم و تلاقى لحمها طرى
حنشوحها زى ما عملنا قبل كدة فى الحمام و نطلعها من الشوربة
و يا اما نحطها فى صينية و ندهن وش البطة بالسمن و ندخلها الفرن
او نحمرها فى المقلاية بخليط من الزيت و السمن لحد ما تحمر
و بالهنا و الشفا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://elmhabe.yoo7.com/
 
{{ملف don }} المتجدد للآكلات المصرية للمبتدآت
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات المحبه :: قسم الديكورات و المطبخ :: اسرار المطبخ و الطبيخ-
انتقل الى: